Danny Buijs nieuwe hoofdtrainer FC Groningen

sport
foto: Kozakkenboys.nl Danny Buijs

Danny Buijs wordt de komende twee jaar de nieuwe hoofdtrainer van FC Groningen. De 35-jarige Buijs volgt Ernest Faber op die al had aangekondigd te vertrekken.

Buijs wordt geassisteerd door de 67-jarige Hennie Spijkerman. Spijkerman komt in de plaats van de huidige assistent Marcel Groninger.

Buijs is momenteel hoofdtrainer van Kozakken Boys uit de tweede divisie. Hij was tussen 2004 en 2006 speler van FC Groningen.

Deel dit artikel:

 1. Als voetballer maakte hij tactisch niet een al te snuggere indruk. Veel trainerservaring heeft hij ook niet.
  Ik hoop dat het allemaal goed uitpakt maar hou mijn hart vast.

 2. Geld wat ik normaal aan FC Groningen spendeerde aan een seizoenkaart gaat tegenwoordig naar het dierenasiel,Groninger landschapen en extra naar mijn amateur clubje en dat geeft mij een veel beter gevoel.En ondertussen vangt de fout op fout stapelende Nijland keurig 200K+ jaarlijks maar niet meer van mij geld en vele anderen die er net zo over denken.

 3. Goede zet.

  Man heeft goede teksten, is liefhebber van strijd en zal niet als een zijn voorgangers vasthouden aan kansloze poging om Grunn van opdrachtjes vergeven verzorgd combinatievoetbal te laten spelen.

  Hoewel ik Jans hoog heb zitten, hoop ik dat zijn ego niet te groot is om Gerard Kemkers de ruimte te geven. Natuurlijk niet alleen de hand van Kemkers, maar kan genieten van de inzet en fitheid van Onder 23.

  1. Een hoofdtrainer aanstellen die nog niet eens in het bezit is van de benodigde diploma’s. Dit is een risico die de club nu niet moet nemen, maar zal wel weer goed zijn voor de beurs van Nijland. Ze blijven maar provinciaals denken en brengen de FC zo niet verder

 4. Hennie Spijkerman met ervaring en als zijn mentor van Danny Buijs . Overigens is Hennie Spijkerman geen onbekende van Ron Jans mbt PEC Zwolle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *