Betaald parkeren aan de Oosterhamrikkade

wijken

Er wordt betaald parkeren ingevoerd op het deel in de Oosterhamrikkade dat in de Oosterparkwijk ligt. Dat heeft het stadsbestuur besloten.

Dat gebeurt op verzoek van de bewoners, omdat die overlast ervaren van geparkeerde auto’s van mensen die niet in de buurt wonen.

De parkeeroverlast is toegenomen, omdat elders betaald parkeren werd ingevoerd.

Deel dit artikel:

  1. en weer een stukje vrijheid weg! op naar de volgenden wijken waar het ingevoerd word! dan is de Indische buurt aan de buurt! en dan de hele stad! dit is gewoon zogenaamde overlast tot 17,00 uur ! dan moeten ze maar in de wijken zelf gaan werken dan is dat probleem ook opgelost! al die werkelozen daar! zet die zooi maar aan het werk!

  2. Is nu al vaak een drama om te parkeren in de West Indische buurt. Mag van mij ook best betaald parkeren worden. Kijk maar eens tussen 16.00 uur en 17.30 uur op de parkeerplaats bij de supermarkt aan de Soendastraat dat er best veel mensen op de fiets aankomen en vervolgens de fiets achter op de auto wordt gezet. En dit geldt voor meer straten daar.

  3. Betaald parkeren is an sich niks mis mee om die a-socialen met hun fietsje tegen te gaan. Maak het maar extra hoog.

    Wat er wel mis mee is dat de bewoners zelf nu ook een (jaarlijkse) parkeervergunning/kaart moeten kopen. Ik bedoel als het gaat om de overlast tegen te gaan zouden ze de bewoners deze gratis moeten geven.

    Klopt wat betreft Korrewegbuurt/west indische buurt. Enorm veel mensen met fietsjes. Ik krijg soms de neiging om te investeren in wat kraaienpootjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *