Be Quick 1887 zakt naar laatste plaats in derde divisie

sport
Foto Andor Heij: Be Quick 1887 - Dongen.

Be Quick 1887 is vanmiddag naar de laatste plaats gezakt in de derde divisie op zondag. Terwijl enkele concurrenten wel punten pakten gingen de Groningers in het eigen Esserbergstadion in Haren met 2-1 onderuit tegen middenmoter Dongen.

Voor de pauze mikte Twan Nieboer namens Be Quick van dichtbij net over en Daan Driever teisterde de lat van Dongen. Na een onoplettendheid bij de Groningers schoot Thomas Schilders na rust de bal fraai in de winkelhaak. Twee minuten later werd Driever gevloerd binnen de beruchte lijnen en Driever schoot zelf de strafschop binnen. Een vrije trap van Mart van Bree besliste de wedstrijd: 2-1.

“Het was een wedstrijd waarin we niet minder, maar ook niet beter waren”, aldus Be Quick trainer Kevin Waalderbos. “Maar je staat wel weer met lege handen. Er waren niet veel kansen, maar de grootste waren wel voor ons”. Voor Waalderbos en zijn elftal is het weer zaak om van de laatste plaats af te komen: “Binnenkort spelen we tegen al onze concurrenten: Jong De Graafschap, HSC’21 en Quick’20. Maar alleen met winst tegen die clubs red je het niet. Je zult ook een keer van ploegen als Dongen moeten winnen. We moeten knoeperhard gaan werken”.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *