Vrachtwagen van de weg gewaaid

Een vrachtwagen is woensdagmiddag aan het Hoendiep van de weg geraakt. De oorzaak was waarschijnlijk de stormachtige wind.

Nadat de lading van de wagen was overgeladen naar een andere vrachtwagen kon het voertuig los getrokken worden.

Het verkeer ondervond hier enige hinder van.

Deel dit artikel:

  1. Een geladen bietenwagen met een gewicht van, wat zal het zijn, 45-50 ton waait van de weg af, daar waar dit wegdeel aan de windzijde./stormzijde volledig is voorzien van bebouwing. Is de gsm van de chauffeur ook gecheckt? Een groot deel van deze bietencoureurs zie je tijdens het rijden regelmatig met de gsm bellen of houden een microfoon van zo`n bakkie in de hand. Wil er nog niet eens bij stilstaan wat er kan gebeuren als deze tijdens het rijden aan het appen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *