Categorieën: Nieuws

PvdA zoekt kandidaten voor gemeenteraad

De PvdA zoekt kandidaten voor gemeenteraad. In de stad worden de gemeenteraadsverkiezingen gehouden in november vanwege de fusie met Ten Boer en eventueel met Haren. De rest van Nederland stemt al in maart.
De partij wil een fractie die een afspiegeling is van  de maatschappij:  man-vrouw, zwart-wit, kortom een diverse en kleurrijke samenleving. Aanmelden kan nog tot 1 februari. De huidige fractie heeft volgens de partij goede zaken bereikt en wil deze lijn vasthouden.

De partij wil ook na de gemeenteraadsverkiezingen op 21 november 2018 een sterke fractie, die opkomt voor alle inwoners van de nieuwe gemeente Groningen.

Ecco van Oosterhout

Bekijk reacties

  • Eigenlijk zouden landelijke partijen uitgesloten moeten worden van deelname. Teveel mensen stemmen nog steeds op de naam, niet op waar de partij voor staat.

    Maar dat is mijn mening.

  • Om te beginnen moeten ze de A uit de naam schrappen ,stoppen om bij partij congressen de internationale te zingen want dat mag alleen door oprechte socialisten gezongen worden en dat zijn ze niet ,vervolgens moeten ze het internationale symbool 'de rode roos' uit hun logo halen want die brengen zij alleen in diskrediet als salon socialisten.
    Echte socialisten walgen van PVDA'ers die de echte socialisten een slechte naam geven.
    En voor de mensen onder ons die tegen socialisme zijn wil ik het volgende zeggen,zonder socialisme had bij 99.5 procent van de bevolking nog steeds de maag voor het raam gehangen,mogen zwemmen in luizenbaden,met het gehele gezin in een hok kunnen wonen en hadden we nog steeds kunnen schijten op straat om een paar dingen te noemen.
    Allemaal punten waar onze voorvaderen keihard voor gevochten hebben zodat wij het nu goed hebben,ik zal in elk geval tot m'n dood mijn voorvaderen en onze bejaarden eren en alle andere salon socialisten van repliek voorzien.

  • De PvdA, dat Groningen in armoede heeft laten opgroeien. De PvdA, dat Groningen, na de eerste signalen jaren 80 mbt de gaswinning, nooit iets deed en het in de doofpot heeft gestopt. Deze zelfde PvdA, dat de participatiewet onlangs heeft omarmt, waardoor zijn inwoners op gelijke voet zullen staan als criminelen mbt een taakstraf. De PvdA ten voeten uit!

    • Henk, In de VS heeft de hoogste rechter zich onlangs uitgesproken tegen slavernij en dwangarbeid, behalve als straf voor een misdaad. En hier wil de PvdA het invoeren. Deze partij verkeert zo langzamerhand in een staat van ontbinding

Recente berichten

Hier gaat Herepoort de komende vier maanden mee aan de slag bij de zuidelijke ringweg

Na een grote stremming in het komende weekend begint aannemerscombinatie Herepoort komende maandagochtend aan 'fase…

2 uur geleden

Geen treinen tussen Europapark en Assen door overwegstoring (opgelost)

Tussen Assen en Groningen Europapark reden woensdagmiddag geen treinen door een overwegstoring. (meer…)

2 uur geleden

Politie publiceert camerabeelden van bekladding en vernielingen Academiegebouw

De politie heeft woensdagmiddag camerabeelden naar buiten gebracht van de bekladding van het Academiegebouw, eerder…

3 uur geleden

Hoofdsteward FC Groningen Sjouke Noordenbos ‘Ik loop meer kilometers dan de gemiddelde voetballer’

Link050 is de vrijwilligersvacaturebank van de gemeente Groningen. Op de website van link050 staan alle…

4 uur geleden

Julianaplein komend weekend bijna geheel afgesloten; van Drachten naar Haren kan nog wel

Operatie Ring Zuid zit nog tot maandag in fase 3, maar toch verandert komende vrijdag…

5 uur geleden

Actie om geld op het halen voor MS: Je veters strikken met ovenwanten aan

Probeer het zelf maar eens. Met twee grote ovenwanten de veters van je schoenen strikken.…

7 uur geleden