Op blind date in het Groninger Museum

nieuws
Foto: groningermuseum.nl

Kunstspot is op zoek naar kunstminnende singles, die van 1 tot en met 7 februari op blind date willen tussen de kunstwerken van het Groninger Museum. Vrijgezellen kunnen zich tot 1 februari aanmelden.

Het online platform voor beeldende kunst is op zoek naar de “perfecte match”. Het winnende koppel mag gratis naar de tentoonstellingen De Romantiek in het Noorden – van Friedrich tot Turner en Ook Romantiek. Daarna kan er op kosten van Kunstspot geborreld worden in het museumcafé.

De dates worden onherkenbaar in beeld gebracht, na afloop worden de singles apart van elkaar geïnterviewd, over elkaar en over de tentoonstelling. Dat artikel wordt op Valentijnsdag gepubliceerd.

Vrijgezellen kunnen zich aanmelden door voor 1 februari een mailtje te sturen naar info@kunstspot.nl, onder vermelding van ‘Blind date’, met daarin je voornaam, leeftijd, telefoonnummer, studie/werk, of je op date wil met een man of een vrouw, en op welke data je beschikbaar bent tussen 1 en 7 februari van 10.00 tot 17.00.