Onderwijzers leggen 14 februari het werk weer neer

nieuws
Foto: Liesanne de Haan

Leraren van basisscholen in Groningen, Friesland en Drenthe leggen op 14 februari opnieuw het werk neer. Volgens PO-in actie is er te weinig vooruitgang geboekt tijdens de gesprekken met minister Arie Slob van Onderwijs.

De diverse onderwijsbonden zeggen hoopvol te zijn over de stappen die Slob zet op het dossier werkdruk, maar die hebben vooralsnog geen tastbaar resultaat opgeleverd. “Perspectief op een eerlijk salaris blijft uit. Acties blijven dus hard nodig, aldus de bonden. “Er zijn wel toezeggingen gedaan, maar niet op de korte termijn en daarom gaan de acties door.”

de bonden willen honderden miljoenen extra voor een beter salaris en lagere werkdruk. Er komen nu estafetteacties en die beginnen op 14 februari in de noordelijke provincies. PO in actie laat weten de ouders goed te zullen informeren over de acties

Deel dit artikel:

  1. Onvoorstelbaar! Weken en weken vakantie, een salaris schaal 12, bijna alle middagen vrij, 700.000 euro erbij en dan nog steeds niet genoeg! Geen enkel verantwoordelijkheidsgevoel! Dat hele zootje direct ontslaan, zonder recht op bijstand. Nieuwe gemotiveerde mensen aannemen, die er zijn voor de leerlingen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *