NS rijdt aangepaste dienstregeling vanwege storm

nieuws
Foto: Stefan Drolenga

De NS rijdt donderdag een aangepaste dienstregeling. Het bedrijf doet dit vanwege de verwachte storm.

“We nemen het zekere voor het onzekere”, zegt een woordvoerder van het spoorbedrijf. De aangepaste dienstregeling betekent dat verschillende treinen niet zullen rijden. “De precieze consequenties kunnen we nu nog niet mededelen. We verwerken op dit moment de aanpassingen in onze reisplanner. Zodra dit klaar is zullen we dit via onze communicatiekanalen melden.”

Vanwege de storm heeft het KNMI voor een groot gebied in Nederland opgeschaald naar ‘code oranje’. De noordelijke provincies krijgen ‘code geel’ omdat het Instituut verwacht dat de storm vooral over het midden en zuiden van het land gaat trekken.

Deel dit artikel:

  1. KNMI geeft een waarschuwing: kortom niks aan de hand.

    Sowieso in het noorden niet, zoals de kaarten er nu en afgelopen dagen uit zien, hooguit windkracht 5 a 6 in het noorden en in het westen hooguit 7 a 8 op het land.

    En daarom moet alles aangepast worden? Sneeuwvlokjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *