Noorderpoort tekent voor nieuwe locatie aan Winschoterdiep

nieuws
Foto: Google Streetview 3D

Het ROC Noorderpoort tekent vrijdag het huurcontract voor een nieuwe locatie aan het Winschoterdiep 50. Op hetzelfde moment wordt het meteen in gebruik genomen voor de Open Dag.

Het voormalige Enexis pand wordt momenteel al verbouwd, om ervoor te zorgen dat alle werkzaamheden voor de zomer afgerond zijn. In het nieuwe schooljaar zullen de opleidingen Entree, Veiligheid & Vakmanschap en Beveiliging in het pand starten. De huidige locatie voor deze opleidingen aan de Pop Dijkemaweg zal worden gesloopt en worden vervangen door huurwoningen.

Meteen na het tekenen van het huurcontract zal het pand onderdeel worden voor de Open Dag van het Noorderpoortcollege. Op deze manier wil de school de scholieren meteen kennis laten maken met het pand en de opleidingen hier presenteren. De verhuizing zal in de zomer plaatsvinden.

Deel dit artikel: