Twee autobranden in Stad

112
Foto: Rick ten Cate, TenCateFotografie.nl

Aan de Drakesteijnstraat in de wijk Hoogkerk is zondagavond een auto door brand verwoest. Aan de J.F. Kennedystraat in de wijk Hoornsemeer stond maandagochtend ook een auto in brand.

De brandweer probeerde het vuur aan de Drakesteijnstraat nog te blussen, maar kon niet voorkomen dat de personenauto geheel uitbrandde. De oorzaak van de brand is n iet bekend. De politie stelt een onderzoek in.

In een personenauto aan de J.F. Kennedystraat brak maandagochtend een beginnende brand uit. In dit geval kon het vuur snel geblust worden. Vermoed wordt dat er sprake is van brandstichting, want de brandweerlieden vonden een voorwerp op een achterband. De politie stelt in beide gevallen een onderzoek in.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *