Tenniscommissie Be Quick uit functie ontheven

nieuws

Het bestuur van Be Quick 1887 heeft de leden van de Tenniscommissie uit hun functie ontheven. Dat blijkt uit een nieuwsbrief van de club.

Volgens het bestuur hebben de commissieleden de afgelopen twee jaar dermate zelfstandig en afzonderlijk van de vereniging geopereerd, zonder medeweten van het bestuur, dat daarmee elke basis aan een verdere samenwerking is komen te vervallen.

Enkele jaren geleden wilde de tenniscommissie een nieuw tennisgebouw. Het bestuur heeft diverse voorstellen gedaan, maar de tenniscommissie heeft die alle verworpen. Volgens het bestuur heeft de commissie toen gedacht dat het gebouw er alleen zou komen als de tennisafdeling zich van Be Quick zou afscheiden. Het bestuur wil die afdeling niet overdragen aan een nieuwe vereniging.

Op 24 januari is er een bijeenkomst, waarbij het bestuur met alle tennisleden constructief van gedachten wil wisselen over de toekomst.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *