My Baby, DeWolff, Tim Knol en NNO op Eurosonic Air

nieuws

Het programma van Eurosonic Air is bekend. Het evenement vindt plaats in een grote tent op de Grote Markt, tijdens het festival Eurosonic Noorderslag.

Op donderdagavond 18 januari spelen The Cool Quest en Jeangu Macrooy uit eigen land, en Meute uit Denemarken. Op vrijdagavond spelen de Nederlandse bands Dewolff en My Baby, en Transsylvania uit Roemenië.

Op zaterdagmiddag zijn er optredens van Tim Knol, Ruben Hein, Michelle David & The Gospel Sessions, en het NNO. Het Noord Nederlands Orkest speelt gamemuziek. Tijdens Eurosonic Air laat het orkest horen hoe bijzonder de composities voor games als Horizon: Zero Dawn en Journey zijn. De toegang tot de tent is gratis.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *