Minister Wiebes wordt bijgepraat in Stad

nieuws

Minister Eric Wiebes van Economische Zaken is woensdag in Groningen, om met diverse partijen te praten over de gaswinning en aardbevingsproblematiek.

Wiebes werd ’s morgens voor het provinciehuis aangesproken door actievoerders van de Groninger Bodem Beweging. De GBB vroeg hem om de NAM op afstand te houden tijdens de afwikkeling van de schade die door de bevingen is ontstaan.

Wiebes heeft gesprekken met commissaris van de Koning René Paas, met diverse maatschappelijke organisaties, met de burgemeesters van de twaalf gemeenten die met aardbevingen te maken hebben en met het provinciebestuur. Het draait onder meer om het verbeteren van de versterkingsoperatie in de gasgemeenten.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *