Gordon vindt in Groningen wel zijn ware liefde

nieuws

Het kijkcijferkanon Cornelis Willem Heuckeroth, beter bekend als Gordon, gaat een van zijn koffie-winkels openen in Groningen. De keten van de gepensioneerde zanger heet Blushing en zal zich gaan vestigen aan de Grote Markt. Dat weet de Telegraaf te melden. 

Bij Blushing staat de koffie centraal, want ondanks dat de helft van het duo Geer en Goor wel van slap ouwehoeren houdt, houdt hij niet van een slappe bak koffie. Daarnaast is Gordon al jaren in gevecht tegen de overtollige kilo’s door zijn diabetes. In zijn restaurants bestaat de menukaart dan ook louter en alleen uit gezond eten.

Het restaurant zal zijn deuren volgend jaar openen en dan is het mogelijk om even bij Gordon te zijn.

Deel dit artikel:

 1. Wat heeft Gordon in Groningen te zoeken? En wanneer is hij hier voor het laatst geweest?.Hij kent Groningen niet eens! Nu hij geld kan verdienen weet hij Groningen wel te vinden.

 2. Ongelofelijk dat zo’n blaaskaak met zijn vele geld een koffiewinkel kan openen aan de Grote Markt.
  Geef dan liever de kans aan startende ondernemers.

 3. Welkom Gordon …
  Dit wordt een flinke opsteker voor de Grote Markt.
  Misschien wordt het bedrijf van Cornelis Willem Heuckeroth een van de pijlers voor het Centrum van Groningen .
  Het Centrum die door menig wethouder (wordt gepoogd) om … om zeep te helpen ..

  1. Tevens ook een enorme injectie voor de handtasjes en bontkraagjes handel in de stad. Hoe, beste René, echt hoe had jij in gedachten dat één zo’n tent de pijler van het centrum (met kleine letter) zou moeten worden? Ik bedoel, gezien de vele aanwezige horeca op de Grote Markt en de vele koffietentjes in de stad. Ik zie het niet. Enlighten me please.

   Die laatste zin van je heb ik drie keer geprobeerd te lezen, maar elke keer kom ik weer op iets anders uit, heel gek…

 4. Wie legt me ’t verband hiertussen uit. Alsof “door zijn diabetes” een oorzaak is.

  “Daarnaast is Gordon al jaren in gevecht tegen de overtollige kilo’s door zijn diabetes.”

 5. Evert Santegoeds van de Telegraaf opent elke dag met: Gordon denkt; Gordon overweegt; Gordon wil; Gordon droomt; Gordon wacht… En nu willen lokale media er aan meedoen. Ik zag dit artikel ook al op Sikkom staan.

 6. Misschien in combinatie met een karaoke bar, dat zal geweldig zijn. Menig Groninger weet dat hij heel goed en mooi kan zingen. NIET DUS. Gordon heeft in Groningen niks te zoeken. Groningen is en blijft voor Groningers. Geldwolven zitten wij als Groningers niet op te wachten.

  1. Ondernemer heet zo iets @Hendrika ..en daar zijn de Nederlanders wereld koplopers van.
   Al honderden jaren .
   Wat is er mis mee ?
   En het kost natuurlijk wel wat ..maar de studenten hebben zat te besteden ..en de andere hardwerkende mensen die plenty geld verdienen ..of wat minder ..die willen wel hun uitje en vertier in het centrum van Groningen graag houden.
   Dus ondernemen prima..maar je mag geen Gordon heten ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *