Donar treft teams uit Roemenië, Cyprus en België

sport
Foto Gerrie van der Boom FotoKlick Fotografie

De tegenstanders van Donar in de tweede ronde van de Europe Cup zijn bekend. De Groninger basketballers spelen in de wintermaanden tegen clubs uit Cyprus, Roemenië en België.

Het team van coach Erik Braal bereikte de tweede ronde mede dankzij een nipte zege, woensdagavond tegen Antwerp Giants. Alle duels in de tweede ronde worden op woensdag gespeeld. De nummers 1 en 2 van de poule plaatsen zich voor de achtste finales.

Donar speelt op 20 december in Roemenië tegen Cluj Napocar. Op 10 januari volgt in Martiniplaza een duel tegen Keravnos uit Cyprus. Op 17 januari is er opnieuw een thuiswedstrijd, tegen het Belgische Belfius Mons-Hainaut en een week later komt Cluj Napoca langs. Op 31 januari en 7 februari volgen nog twee uitwedstrijden tegen de Cyrpioten en de Belgen.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *