City Club wil niet te kleinschalige duurzaamheid

nieuws

De Groningen City Club zoekt vijftig Groningse ondernemers die mee willen doen aan een proefproject om duurzamer te ondernemen. Samen met Grunneger Power en de gemeente wordt gekeken hoe op de energielasten bespaard kan worden.

Jeroen van den Berg van de Commissie Energie van de Groningen City Club: “De City Club vroeg me of ik mee wilde denken. Dat wilde ik wel, maar ik vond wel dat we het niet te kleinschalig zouden moeten aanpakken, en dat we écht streven naar structurele verbeteringen op het gebied van duurzaamheid. Ik wil écht laten zien dat we met z’n allen hier in Groningen verschil kunnen maken en dat we een beweging op gang kunnen brengen. Nou: daar was de GCC het helemaal mee eens. En dus gaan we er enthousiast mee aan de slag, en hopen we spoedig contact te krijgen met bedrijven die mee willen doen.”

Deel dit artikel: