Twee stadsderby’s in districtsbeker

sport

De loting voor de tweede knock-out ronde in de districtsbeker heeft twee stadsderby’s opgeleverd. Eerste klasser Oranje Nassau speelt thuis tegen de zaterdagafdeling van Be Quick 1887 dat in de derde klasse speelt. Eersteklasser PKC’83 gaat op bezoek bij de reserves van Be Quick 1887 zondag.

Eerste klasser VV Groningen speelt uit tegen vierdeklasser SJS. Tweedeklasser Stadspark (zon) ontvangt de winnaar van FVV – HFC’15. Mamio speelt op eigen veld tegen VAKO. Beide ploegen spelen in de derde klasse. Derdeklasser The Knickerbockers krijgt vierdeklasser HOC op bezoek. Derdeklasser FC Lewenborg speelt uit tegen de winnaar van Noordwolde – VEV’67.

De wedstrijden worden eind deze maand gespeeld.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *