Supermarkt aan de Paterswoldseweg overvallen

112
foto: 112groningen.nl

Twee mannen hebben vrijdagavond de Coop-supermarkt aan de Paterswoldseweg overvallen. De politie is een zoekactie naar het duo gestart.

“De overval vond plaats rond 21.00 uur”, vertelt Anthony Hogeveen van de politie. “Twee personen kwamen de winkel binnen en bedreigden daarop een medewerker. Vervolgens zijn ze met een onbekende buit lopend gevlucht in de richting van de Peizerweg.” Volgens de Burgernetmelding hebben de overvallers met messen gedreigd en hadden ze twee groene boodschappentassen bij zich.”

De politie is een zoekactie naar het tweetal gestart en heeft daarvoor onder andere een Burgernet-actie op touw gezet. Het zou gaan om een blanke en een licht getinte man, die in het zwart waren gekleed. Een van hen droeg een bandana met een skelet er op.

“Bij de supermarkt verrichten we op dit moment sporenonderzoek”, vult Hogeveen aan. “Daarnaast spreken we met medewerkers van de winkel en met getuigen”. Mensen die iets gezien hebben, of meer informatie hebben, wordt gevraagd contact op te nemen met de politie op telefoonnummer 112.

Later meer.

Foto: Raymond Bos – groningsnieuws.nl
Foto: Raymond Bos – groningsnieuws.nl
Foto: Raymond Bos – groningsnieuws.nl