Categorieën: Nieuws

Friese vlag bovenop Groninger Forum in aanbouw

Bovenop het in aanbouw zijnde Groninger Forum achter de Grote Markt hing dinsdagmorgen enige tijd de Friese vlag. De vlag is inmiddels weer verwijderd.

De vlag was door een betonploeg uit Friesland op het gebouw geplaatst vanwege de laatste storting van het beton op die verdieping. Normaal gaat de vlag in top als het hoogste punt is bereikt, maar dat gebeurt pas rond begin februari. Dat wordt dan ook een officieel moment, waarschijnlijk in aanwezigheid van de wethouder.

Het Groninger Forum moet in het voorjaar van 2019 klaar zijn voor gebruik.

Gert van Akkeren

Bekijk reacties

  • Als de Friezen ook het miljoenenverlies in de komende jaren voor HET MONSTRUM voor hun rekening zouden nemen , zou er niks op tegen zijn.

  • Volgens sommigen is het Forum een plan van de Friese bouwmaffia die de Groninger gemeenteraad geïnfiltreerd heeft. Die zullen dit wel als bewijs voor hun theorie zien.

  • Al die sneue Friese boerenkinkels met hun minderwaardigheid complexen,de stadsvlag waar gebouwd word gehesen en niet de vlag van een provincie dat nooit geen land is geweest.

  • Zo zie je maar dat inteelt behalve tot allerlei nare en lachwekkende (boven Dokkum zie je veel types met benen die korter zijn dan hun romp) lichamelijke klachten, ook tot psychopathie leidt.

    Met MONSTRUM en vernietiging van Oostwand had criminele Fries Willem Smink de belangen van zijn corrupte Friese bouwvriendjes.

    Het is maar goed voor

    • Plegt Vos bouwonderneming pakt de laatste jaren zo'n beetje alles in Groningen,ze hebben zeer veel ondeskundig jong volk in dienst en vele bouwprojecten/renovatie's lopen uit.(wanneer zo'n situatie dreigt voor te komen wordt een andere bouwplaats even tijdelijk van bouwvakkers ontdaan waardoor ze het probleem steeds opschuiven)bron projecten in Groningen http://plegt-vos.nl/projecten

      • Plegt Vos is volgens mij niet Fries. Maar Jorritsma bijvoorbeeld wel.

        Jorritsma is voor mij hét voorbeeld van dat Nederland een bananenmonarchie is. Trekken keer op keer de belastingbetalende burger een poot uit, maar omdat ze bevriend zijn met de "juiste mensen" kunnen ze gewoon doorgaan. In plaats van dat ze een gevangenisstraf van vele jaren krijgen.

        Er wordt vaak door mensen afgegeven op de VS. Men spreekt over "Amerikaanse toestanden" als er iets niet in de haak is en dat dit met iets in de VS te vergelijken is. Maar oplichter Benny Meadof zit gewoon levenslang vast. En de bazen van Enron kregen ook vele tientallen jaren. Doe mij wat "Amerikaanse toestanden" als het om aanpakken van corruptie gaat.

        (Zal niet gebeuren want dus een bananenmonarchie).

  • Haaaaaaaaaaaaaahahahaha wat weten ze zich weer hééérlijk te kakken laten zetten, die humorloze zgn. Echte Groningers.........

  • Wanneer een Groninger dit gedaan zou hebben bij een project in Leruwarden dan zouden de zeurpieten op dit forum het vast een zeer geslaagde actie hebben gevonden.
    Nu vliegen de domme vooroordelen over anderen je weer om de oren.
    PVV-aanhangers?

  • Friesland heeft tenminste bouwmaffia, zie Jorritsma (Annemarie) ex-Kamerlid voor de VVD en Frisia bouw uit Sneek. Pakken alles in Groningen voor een appel en een ei. Vriendjes met??????

    • Kende iemand die een behoorlijke functie bij RWS had. Liet zich omkopen. Op non actief, maar tot pensioenering met behoud van salaris.

      Nederland? Net zo corrupt als Italië.

Recente berichten

“Maandag opklaringen en stapelwolken, woensdag zomers warm met 25 graden”

De temperatuur zit de komende dagen in de lift. Volgens OOG-weerman Johan Kamphuis kan het…

4 uur geleden

Veel animo voor Victory Museum: “Conflicten in de wereld laten zien hoe kwetsbaar we zijn”

Het komende weekend zijn we op 4 mei twee minuten stil tijdens de Nationale Dodenherdenkingsdag.…

5 uur geleden

Komende dagen geen treinverkeer mogelijk naar Zwolle vanwege werkzaamheden aan bruggen

Treinreizigers richting Zwolle en verder moeten de komende dagen rekening houden met extra reistijd. Door…

7 uur geleden

Container tegen gevel gebouw in lichterlaaie, forse rookontwikkeling

Aan de Donderslaan heeft zondagavond brand gewoed in een container met bouwafval. De brand ging…

8 uur geleden

Jonathan van Dorssen flink op schot: GVAV geeft GRC Groningen pak slaag

“Het was een heerlijke middag, maar ik kreeg wel heel veel vrijheid”, aldus GVAV aanvaller…

10 uur geleden

SC Stadspark dieper in de zorgen, Groninger Boys klopt kampioen Peize

SC Stadspark verloor in de tweede klasse I van het zondagvoetbal en raakte dieper in…

10 uur geleden