Fred Cole van Dead Moon overleden

nieuws

Fred Cole, zanger en gitarist van de Amerikaanse punkrock-band Dead Moon is donderdag in zijn slaap overleden. Cole leed aan kanker. Hij werd 69 jaar. Cole en zijn band waren graag geziene gasten bij Vera.

Dead Moon toerde vaak door Nederland. De band trad meer dan twintig keer op in Vera aan de Oosterstraat, te beginnen in 1990. Dead Moon werd opgericht in 1987 in Portland, Oregon. De groep werd in 2006 ontbonden, na honderden concerten, een tiental studio albums, vijf live albums en ruim tien singles.

Begin dit jaar waren Fred en zijn vrouw, bassiste Toody Cole, nog te gast bij Vera. Andrew Loomis, de drummer van Dead Moon, overleed op 8 maart vorig jaar.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *