Daan van der Hoeven wint Cabaret Festival

nieuws
Foto: Sebastiaan Scheffer

Daan van der Hoeven heeft vrijdagavond de juryprijs gewonnen van het 31e Groninger Studenten Cabaret Festival in de Stadsschouwburg.

Volgens de jury zit Daan’s programma stevig in elkaar met een goede balans tussen sterke grappen, bijdehante types, interessante zelfreflectie en een gezonde dosis zelfspot.Daan’s motto is: ‘Ik heb niks tegen werken maar het moet geen dagtaak worden” Hij was eerder finalist van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival, jurywinnaar van het Leeuwarder Cabaret Festival en publiekswinnaar van het Griffioen/Zuidplein Cabaret Festival.

De publieksprijs ging dit jaar naar Luuk van der Vaart en de persoonlijkheidsprijs naar Tim Alpherts.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *