Boekpresentatie Rock City

Een kijkje achter de schermen bij pop- en rockartiesten uit Groningen, dat is wat we kunnen verwachten van het nieuwe boek Rock City van journalist Igor Wijnker vrijdagavond in Vera. De schrijver, muzikant, en fotograaf is altijd op zoek naar levensverhalen. Voor zijn boek volgde hij onder andere Joost Dijkema, Meindert Talma, Lou Leeuw en de rappers van Dope D.O.D. jarenlang intensief.

De presentatie wordt volgens Wijnker een goedgevulde avond, waarin live muziek van verschillende artiesten en korte video- en geluidsfragmenten elkaar afwisselen. Daarnaast leest Wijnker wat stukken voor. Wijnker maakte het boek inclusief de foto’s helemaal zelf, evenals de audiovisuele ondersteuning die via QR codes in het boek te downloaden is.

Naast een live verbinding met rapformatie Dope D.O.D., dat elders een optreden geeft, heeft Wijnker nog een aantal verrassingen in petto. De presentatie in Vera begint vrijdag om 21.00 uur.

 

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *