Scooterrijder botst op plantenbak: één gewonde

112
Foto: Martin Nuver - 112groningen.nl

Bij een verkeersongeluk zaterdagavond aan de Verlengde Lodewijkstraat is een vrouw gewond geraakt. Ze is met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Dat meldt de incidentenwebsite 112groningen.nl.

Het ongeluk gebeurde rond 21.15 uur ter hoogte van het SOZAWE-gebouw. De bestuurder van een scooter wilde het Europad richting het treinstation oprijden, maar zag daarbij een plantenbak over het hoofd. Door de botsing kwamen de bestuurder en de bijrijdster ten val. Alleen de vrouw raakte dusdanig gewond dat zij naar het ziekenhuis moest.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeluk.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *