Categorieën: Wijken

Parkeeroverlast verplaatst zich snel

Na het invoeren van betaald parkeren in delen van de Oosterparkwijk en de Selwerderwijk, vanaf deze maand, neemt de parkeerdruk in de aangrenzende buurten meteen toe.

Zo is er aan de Oosterhamriklaan en de omliggende straten rond de supermarkt in de West-Indische buurt nauwelijks meer een parkeerplek te vinden. Een buurtbewoner ziet het met lede ogen aan: “Ze zetten hier de auto neer, halen er een vouwfiets uit en rijden dan naar de stad”.

Overigens gaat het niet alleen om forensen  die een gratis parkeerplek zoeken. Ook bewoners uit de binnenstad en mensen die lang in Groningen verblijven parkeren hun auto’s in wijken waar nog niet betaald hoeft te worden.

Andor Heij

Bekijk reacties

  • dat wil de gemeente tocht alles betaalt parkeren wordt in de hele stad gewoon de burger nog meer geld afnemen in als ze nu eerst de dingen goed zo elkaar hadden in niet de brief met 3maanden nog betalen terwijl het niet werkt pas op het eind van de maand in dat de gemeente zegt kijken een beetje door de vingeren dan zeg ik hoe wordt je rijk nauw gewoon betalen waar een ander niet in zo zeggen dan op eind of in het nieuwe jaar we hebben weer goed gedraait het parkeer bedrijft in ik blijf erbij je moet overal betalen voor je auto nu hier over een jaar de ander kant van de hoogte in dan is alles betaalt parkeer geworden in hebben de heren handhavers in stadstoezicht genoeg werk om de vele bonnen te schrijven wandt een denk kun je niet met ze praten ze hebben altijd gelijk in het mooiste ze komen niet met een nee met vijf tot zes man sterk in de camara wagen erbij in lol dat ze hebben dan echt de stad wordt niet meer leuk

      • nee jan een buurt bewoner maar heb je last van mijn verhaal lees het dan niet heb je ook geen lol eraan altijd van die mensen die wat schrijven over een ander maar zelf hebben de grote bek in als het er op aan komt zijn ze er niet in oja ik gaan maar niet meer schrijven op de reactie van jullie gekut oudhoer over mijn verhaal gegroet

    • kijk waar het om gaat boeit jullie voor alleen over foute dingen wat je schrijft in dan gaat het niet over de reactie maar over hoe ik het een stukje over denken maargoed ik heb al weer stop er maar weer mee altijd van die mensen die beter zijn in een verhaal schrijfen dan denk bekijk het maar altijd van die mensen die zicht hoger voelen maar goed ik stop er mee weer mee om een het verhaal te schrijfen omdat je tocht weer voor paal gezet nauw heb je zin gekregen gegroet oja als ik nog een keer een stukje schrijf ik denk het niet dan zet ik eerst even naar jullie kunnen jullie alvast lezen in gelijk een oordeel over geven

  • Geef de werknemers van het Umcg toch simpel de mogelijkheid om te gereduceerd tarief te gaan parkeren in de parkeergarage aan het Boterdiep en straks onder het Huis van Niets, daarmee los je een groot deel van de parkeerproblemen op.

  • gratis in de hele stad parkeren probleem opgelost.al n het andere is verplaatsen van het probleem. die de gemeente zelf heeft gemaakt!

  • Jahoor, daar zijn ze weer, de volksstammen vouwfietsers, onzichtbare wezens die parkeerplekken inpikken en parkeerbelasting ontduiken.

    Ongrijpbare wezens, zijn het. De enige manier om ze uit te roeien, houd helaas in dat we allemaal een parkeervergunning zullen moeten betalen.
    Dat is erg spijtig, maar het is dat, of vouwfietsen tolereren

  • Altijd lachen die reacties. Maar probleem is niet opgelost. Maar financieel spint Stad Groningen garen bij deze verkapte belasting voor de bewoners.
    Dus wentel de problemen maar af op deze mensen in plaats op de veroorzakers van het probleem ...

Recente berichten

De sportbus van de kinderburgemeester was dinsdag in Lewenborg

De kinderburgemeester komt één van zijn verkiezingsbeloften na. Hij ging met de sportbus langs Lewenborg…

23 minuten geleden

PKC’83 versterkt zich met middenvelder Tyrell Strik

PKC'83 heeft zich voor komend seizoen versterkt met Tyrell Strik. De 20-jarige Strik komt over…

33 minuten geleden

Fietser gewond na botsing met scooter op Aweg

Op de Aweg heeft dinsdagmiddag een aanrijding plaatsgevonden tussen een scooter en een fietser. De…

1 uur geleden

Dit is wat je meemaakt tijdens Stukafest Groningen

Een cultureel festival verdeeld over vijftien studentenkamers in de stad op donderdag 2 mei. Leonie…

2 uur geleden

Meer treinen van en naar Stad op Bevrijdingsdag

Voor bezoekers van de Bevrijdingsfestivals zet Arriva komende zondag meer treinen in. Als het nodig…

3 uur geleden

Brandweer bevrijdt jongetje wat met hoofd vastzat in hek (update)

Aan de Timorstraat heeft de brandweer dinsdagmiddag een kind bevrijd uit een hekwerk. Het kind…

3 uur geleden