Motorbeurs verkast na kritiek op Martiniplaza naar Assen

nieuws

De traditionele motorbeurs verkast na 22 jaar van Groningen naar Assen. Dit onder meer vanwege forse kritiek op de leiding van Martiniplaza. “De afgelopen editie was de slechtste in 22 jaar”, aldus organisator Fred Maring.

“Op de werkvloer zijn het kanjers”, aldus Maring over Martiniplaza. “Maar het ontbreekt directeur Willem de Kok aan empathisch vermogen en ondernemerschap. Het gaat om kleine dingen die snel verholpen kunnen worden, maar daar is geen oog voor”. Maring doelt op handdrogers die het niet doen, pinverbindingen die niet werken en de kou in de hal die ontstaat doordat mensen buiten een verbinding zoeken.

De beurs wordt mede daarom op 19, 20 en 21 januari gehouden in de TT Hal in Assen. De goede bereikbaarheid en veel parkeergelegenheid is ook een argument om voor Assen te kiezen.

Deel dit artikel:

 1. Er zijn wel meer misstanden in de Plaza, misstanden die t daglicht niet verdragen en niet naar buiten komen, maar bij iedereen intern bekend zijn. De pers zou eens onderzoek moeten doen naar de rol van de heer de kok en de verantwoordelijke wethouder

 2. Klok Luider waarom ga jij er dan niet mee naar de pers? DvhN is waarschijnlijk erg geïnteresseerd en je kan anoniem blijven. Je kan ook die Fred Maring van de motorbeurs vragen die durft het wel te zeggen.
  Millenial wat bedoel je hiermee en waarom denk je dit?

 3. Ja Babette, en er is al veel verdwenen o.a. een oldtimerbeurs en een banenbeurs. Ondertussen kost het ons gemeenschapsgeld want er moet veel geld bij Martiniplaza. Ik hoorde dat de vorige directeur Vierkant die is ontslagen een salaris had van bijna 200.000 euro per jaar. Allemaal gemeenschapsgeld door het putje en ondertussen hebben sommigen in de stad het erg moeilijk. Laat de gemeenteraad het maar eens GOED oppakken.

 4. Houd het nooit op daar? Vorig jaar stond er ook al een groot stuk in de krant over het wanbeleid. En dat was niet de eerste keer! Goed dat dit nu ook door een beurs organisatie aan de kaak is gesteld. Het Forum, Invoversum, MartiniPlaza, noem maar op! Onze belastingcenten worden verspilt door ijdeltuiten. Nu dus weer een mooi evenement naar de vernieling.

  1. En het gaat door en niemand doet er wat aan. Iedereen is bang om zijn mond open te trekken. Angst regeert!
   MartiniPlaza is een onderneming die indirect bestuurd en gecontroleerd wordt door ambtenaren. Dat is het probleem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *