Lycurgus met 3-0 langs Inter Rijswijk

Abiant Lycurgus blijft ongeslagen in de eredivisie volleybal. In een weinig enerverende wedstrijd wonnen de Groningers thuis met 3-0 van Inter Rijswijk.

Lycurgus leek al snel een gemakkelijke avond te krijgen, toen de ploeg de eerste set gemakkelijk won met 25-16. In de tweede set werd het 24-17, maar Lycurgus wist vervolgens geen van de zeven setpunten te verzilveren. Inter Rijswijk kwam zelfs op 24-25, maar Lycurgus werkte dat setpunt weg en kwam zelf op een volgend setpunt bij 26-25. Het negende setpunt werd uiteindelijk gepakt: 28-26. De derde set ging vrij gemakkelijk naar de thuisploeg: 25-22.

Omdat Coniche Zwolle met 0-3 verloor van Seesing Orion uit Doetinchem, zijn er naast Lycurgus nog twee andere ploegen zonder puntverlies, namelijk Orion en Draisma Dynamo uit Apeldoorn. Alle drie de ploegen hebben 9 punten uit 3 wedstrijden.

 

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *