Eerste klasse: PKC’83 wint subtopper, VV Groningen laatste

sport
Foto: Andor Heij

PKC’83 won vanmiddag in de eerste klasse E van het zaterdagvoetbal de subtopper met 2-1 van Zeerobben. Oranje Nassau speelde thuis met 3-3 gelijk tegen Gorecht uit Haren en VVG verloor het staartduel in Leek tegen VEV’67 met 3-2 en staat nu laatste.

PKC’83 kwam in Harlingen op achterstand door Marijn Helfferich. Nog voor rust kopte Nikky Goguadze na een vrije trap de 1-1 binnen. Na de pauze besliste Huseyin Kurt de wedstrijd na een afgeslagen corner: 2-1. PKC klom over Zeerobben heen naar de derde plaats. Volgende week speelt PKC thuis tegen koploper Drachtster Boys.

Oranje Nassau keek vlot tegen een 2-0 achterstand aan door Jos Lamain en Robin Zuidema. Twee doelpunten van Rhobin Brander zorgden voor een 2-2 ruststand. Thijs Hekman benutte na rust een strafschop voor Gorecht. Joel Wagenaar maakte de gelijkmaker: 3-3. ON zakte naar de elfde plaats. Gorecht staat vijfde.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *