Voedselbank opent deuren op nieuwe locatie

De Voedselbank Groningen opent maandag de deuren in het nieuwe pand aan de Ulgersmaweg. Het huidige pand aan de Oosterhamrikkade moest na ruim acht jaar plaats maken voor nieuwbouw. Geïnteresseerden konden vrijdag alvast een kijkje nemen in het nieuwe gebouw.

Bestuursvoorzitter Ulfert Molenhuis is erg blij met het nieuwe pand. “We zijn meer dan tevreden. We zijn eigenlijk zelfs een beetje trots op dit nieuwe gebouw, dat ook nog groter is dan het pand aan de Oosterhamrrikkade”, vertelt de bestuurder. “Samen met een hele grote groep vrijwilligers, waaronder ook cliënten, hebben wij ervoor gezorgd dat het pand er nu zo mooi uitziet.”

Het is de bedoeling dat de nieuwe voedselbank vanaf volgend jaar ook gaat dienen als distributiecentrum voor alle voedselbanken in de provincie Groningen.

Deel dit artikel:

  1. Sees: anders zouden we er niet aan beginnen. Als armste stad van Nederland met 1 op 5 kinderen die in volstrekte armoede moeten opgroeien, zullen alle stadjes de schouders er onder moeten zetten omdat dit in ons rijke en fatsoenlijke land onacceptabel is. Overheid en bevolking gaan nu aan de slag om de armoede daadwerkelijk te verlichten. Geen woorden meer , maar daden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *