Benefietconcerten voor Sint Maarten

nieuws

Komend weekend worden in Groningen benefietconcerten gehouden voor de slachtoffers van de orkaan Irma op onder meer Sint Maarten. Muzikanten, horecagelegenheden, diverse organisaties én particulieren hebben daarvoor de handen ineengeslagen.

Ze willen zoveel mogelijk bijdragen aan de wederopbouw en de inzameling van hulpmiddelen, medische instrumenten en geld. Groningse bands en muzikanten treden 23 en 24 september belangeloos op bij tenminste zeven locaties in de binnenstad. Het gaat om New Orléans Jazz Café, Huize Maas, Proeflokaal ’t Kantoor, Café de Boer, Plaza Danza, Lola, Literair Café De Graanrepubliek en All Round Groningen.

De optredende artiesten zijn onder meer Ralph de Jong, Daves, Soultrain, Vanderlinde het event Dancing 4 Sint Maarten (Plaza Danza). een poëzie evenement en activiteiten bij Wushu Kung Fu school ‘Bao Trieu’.

Ook worden binnenkort de resultaten bekendgemaakt van de inzet van een artsencollectief van het UMCG en Nij Smellinghe. Meer informatie op de facebookpagina ‘United Artists Groningen’.

Deel dit artikel:

  1. wat een line up man. Beter was Imca, Ro-D-Ys, Mila-NO, Ballost, Sneeuwbal trio, hoe heet ie ook alweer de groninger Andre Hazes, AA, Kappen en Euroshoppers. Wedden dat de opbrengst nu niet meer dan 1000 euro was.

  2. Ojee,al die net niet artiesten die over elkaar heen gaan struikelen.Sint Maarten zal hen een rotzorg wezen,ze zijn daar allemaal voor henzelf.Ja,ik kan het weten want ik heb het van dicht bij mee gemaakt inclusief alle bonnetjes van de artiesten,verhuurbedrijven die het belangeloos meededen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *