Categorieën: Nieuws

Ruzie in sportcentrum Kardinge ontaardt in vechtpartij (update)

De politie heeft gisteren aan het begin van de avond iemand voor korte tijd in de boeien geslagen bij sportcentrum Kardinge.

Bij het sportcentrum ontstond een vechtpartij tussen ongeveer zes jongeren. De vechtersbaasjes werden door de agenten uit elkaar gehaald. De ruziënde kids konden apart van elkaar hun verhaal doen.  Waar de ruzie precies over ging is niet bekend.

Update: vier van de jongens hebben een zwembadverbod opgelegd gekregen. Ze mogen twee jaar lang geen zwembad in de stad bezoeken.

Erick Bakker

Bekijk reacties

    • Ik vind dat wel erg ver gaan hoor Marc, er zal eerst een gedegen onderzoek moeten worden gedaan om te kunnen oordelen of de ouders uberhauptman wel wat valt te verwijten.

  • Marc je bent en idoot wat ouders zijn verantwoordlijkheid dat gehandboeied kind werd in de gezicht geslagen en paar keer en hij deed niks terug tot dat die turk over zijn moeder begon te schelden en ik vind het terecht dat hij zich heeft wezen verdedigen ook al wou de begeleiders van de ander partij ook nog met hem op de vuist met en kind ! Ben trots op hem wat ander ook vind ofzegt laat niet zich niet overhem heen lopen door niemand! Mensen zijn tegenwoordig altijd snel om over opvoeding tebeginne of de ouders schuld te geven en ik vind dat die foto moet verwijdert te worden schending van de privacy ook al is het geblurt alvast bedankt ! Erick bakker

    • Wat een vreselijke situatie Erick, dus de onschuldige in dit conflikt werd in de handboeien geslagen! Het is in ieder geval voor iedereen positief ( behalve voor de 4 schuldigen) dat de 4 niet meer in een zwembad mogen komen. Nu dit alles bekend is zouden eigenlijk zoals Marc zegt de ouders van de 4 schuldige kinderen op het matje geroepen moeten worden, om erger in de toekomst te voorkomen. Want het is uiteindelijk erger voor de agressors dan voor de slachtoffers, die klappen worden snel weer vergeten, maar die 4 jongens kunnen er een groot probleem voor hun leven aan overhouden. Van geweld stopt niet vanzelf het stopt vaak na voorwaardelijke- en daarna definitieve straffen.
      Wat een boudel!

Recente berichten

Jacques d’Ancona (86) overleden

Jacques d’Ancona is vrijdag in zijn huis in Paterswolde overleden. Dat meldt het Dagblad van…

9 uur geleden

Droge en zomerse periode op komst

Er staan enkele droge en zomerse dagen op het programma. Halverwege komende week kan het…

9 uur geleden

Foodtruckfestival ‘Rrrollend Groningen’ op Ossenmarkt afgelast

Het foodtruckevenement 'Rrrollend' komt in september niet naar Groningen. “Na zorgvuldige overweging hebben we besloten…

10 uur geleden

Burgemeester Schuiling opent kunstproject Noorderstation-historie

Burgemeester Koen Schuiling heeft vrijdag het kunstproject Noorderstation-historie geopend. Het was vorige maand namelijk precies…

12 uur geleden

Nieuwe afsluitingen komend weekeinde, maar ook weer wegen en fietspad open

Dit weekend moeten weggebruikers rekening houden met afsluitingen vanwege het werk aan de zuidelijke ringweg,…

15 uur geleden

FC Groningen verdediger Liam van Gelderen definitief naar RKC Waalwijk

FC Groningen verdediger Liam van Gelderen gaat definitief naar RKC Waalwijk. (meer…)

15 uur geleden