Paradigm barst dit weekend weer los

Het Paradigm festival barst dit weekend weer los. Voor de zesde keer op rij kan men in Groningen genieten van een breed scala aan artiesten die het Suikerunieterrein op zijn kop zetten.

Het festival begint vrijdagavond en gaat door tot zondagnacht 1 uur. Dit jaar heeft men breed uitgepakt met meerdere podia en een sfeervolle binnenplaats, hier kan men ontsnappen aan de muziek.

Het festivalterrein is tot 11 uur ’s avonds te bezoeken voor alle leeftijden. Kinderen tot de leeftijd van achttien jaar kunnen hier, onder begeleiding van een oudere, ook deelnemen aan de activiteiten. Na 11 uur begint het zogeheten ‘nightprogramma’ dan dienen de jongeren wel weg te zijn.

Paradigm hoopt in de toekomst een permanente locatie te kunnen bemachtigen op het voormalige Suikerunieterrein, op deze manier kan Paradigm vaker feesten organiseren.

Deel dit artikel:

 1. Paradigm neemt geluidsklachten ten minste wel serieus, zie artikel rtvn. Noorderzon met zijn herriebands kan daaraan een groot voorbeeld nemen. Al vele jaren storten ze tussen half elf en twaalf uur vreselijke herrie uit over de stad.

  1. Ben.

   Muziek zo hard zetten dat een gesprek niet meer mogelijk is, en dat er alleen nog bier in het hoofd gegoten wordt; sommigen denken dat dat iets met stedelijkheid te maken heeft.

   (Ik vind het een provinciaalse gewoonte. Leuk voor ergens in een polder)

 2. Leuk en informatief verslag van Paradigm. Kleine doublure op 1:52 en 2:14 min.
  Ben benieuwd naar extra reportage live met publiek, hun ervaringen en die van omwonenden van dit jaar..
  Posten van leaflet in omgeving is prima methode voor communicatie en goodwill.

 3. Bedankt Paradigm! Nauwelijks gehoord en dus geen overlast hier :) En dat is goed voor het vertrouwen … Zodat als het dan in de buurt wel ff een paar uurtjes hoort je weet dat het ook zo weer over is. Dat is wat mij betreft het belangrijkste!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *