Goed gevangen bij laatste streetfishing wedstrijd van deze zomer

De derde en laatste editie van de Summer Night Streetfishing wedstrijden van hengelsportwinkel Titus Blom leverde tientallen roofvissen op. Zo werd er baars, snoekbaars en snoek gevangen. De grootste snoek had een lengte van 86 centimeter.

Bij elke van de drie wedstrijden staat één vis centraal. Deze soort moet gevangen worden om de rest te laten meetellen. De eerste wedstrijd was op 27 juli en daar stond baars centraal. Deze avond was Bart van de Walle de beste visser. Bij de tweede stond snoekbaars centraal en werd er weer gewonnen door van de Walle. Hij ving twee maatse snoekbaarzen en ook nog vijf baarzen. Vanavond was het de beurt aan snoek. Met overmacht was Harald Bremmer de winnaar.

Bij de Summer Night Streetfishing wedstrijden starten alle deelnemers vanuit de hengelsportwinkel aan de A straat. Er mag overal binnen de gemeentegrenzen worden gevist als het viswater  maar te voet of per fiets kan worden bereikt.

Uitslag donderdag 24 augustus 2017:

  1. Harald Bremmer met 202 punten
  2. Jan-Willem Wijers met 106 punten
  3. Joost Mas met 82 punten

De grootste snoek (86 cm.) werd gevangen door Gijs Kennephaas. De grootste snoekbaars (43 cm.) en de grootste baars (25 cm.) werden gevangen door Harald Bremmer.

Foto: Jan-Willem Wijers
Deel dit artikel: