Categorieën: Nieuws

Paradigm Festival zoekt nog honderden vrijwilligers

Met nog twee weken te gaan zoekt het Paradigm Festival nog honderden vrijwilligers. Het gaat vooral om mensen die op het festival zelf willen werken. Dat kan zijn als barkeeper, ballonnenverkoper, afwasser of runner.

“We moeten ongeveer duizend shifts, diensten dus, invullen. Mensen die zich als vrijwilliger aanmelden kunnen kiezen uit één, twee of drie shifts. Als je voor het laatste kiest krijg je gratis een weekendticket en een stapel munten. We hebben in totaal zo’n 700 mensen nodig waarvan we er al 400 hebben. We zijn dus ruim over de helft”, vertelt Kim Kiers die bij Paradigm onder andere verantwoordelijk is voor het werven van vrijwilligers en het maken van de roosters.

Mensen die het tweede weekend van augustus nog geen plannen hebben en wel deel willen uitmaken van de Paradigm familie kunnen zich aanmelden op vrijwilligers.paradigm050.com Het Paradigm Festival is van 11 tot en met 13 augustus op het Suikerunieterrein.

Erick Bakker

Bekijk reacties

  • Zet langdurig werklozen maar aan het werk. Kunnen ze werkervaring opdoen. Staat goed op CV.

    • Wat zit jij toch altijd weer vol goede plannen Henderika. Misschien kun je ze consumptiemuntjes geven voor de moeite :p

  • Het moet toch niet zo zijn, dan mensen die veertig uur werken nog vrijwilligers ga doen? Terwijl langdurig werklozen en mensen die niet willen werken nutteloos thuis zitten?.

  • Betaal ze godverdomme gewoon! Hoezo langdurige werklozen aan het werk zetten? Weer zo'n mongooltje die het niet snapt ??Heel Nederland draait zo langzamerhand op vrijwilligers. Maffia is het

  • Henderika, wie zegt dat langdurig werklozen allemaal nutteloos thuiszitten? De stad Groningen draait onderhand op de inzet van vrijwilligers!

  • Zo'n festival draait op vrijwilligers die affiniteit hebben met Dance. Ze vinden het leuk om te doen. Er een tewerkstellingsproject van maken is absurd. Het festival zit pal voor de keiweek geprogrammeerd. Dan zijn veel potentiële vrijwilligers vaak nog op vakantie of al bezig met voorbereidingen van de KEIweek. Paradigm moet ook niet te groot worden. Het zou niet het eerste inittiatief zijn dat aan zijn eigen succes ten onder gaat. Als je de underground ontstijgt wordt alles serieuzer en minder leuk.

  • Ballonnenverkoper! Ongelofelijk! Tegenwoordig stellen we alles in het werk om de plastic soep in onze oceanen op te ruimen, dan wel te voorkomen, maar de politiek in Groningen laat het gewoon gebeuren!

  • Zo'n 700 vrijwilligers ieder 2 shifts, nou veel succes dermee, het zal maar de hele dag regenen, dan ben je er mooi klaar mee. Dan komt er geen publiek en dan sta je daar in de regen met al die herrie.

  • Ballonnen op die leeftijd? Niet om achteraan te rennen maar voor lachgas. Dubbele reden om te verbieden.

Recente berichten

Gronings whiskyplatform European Whisky Auctions bestaat drie jaar

Begonnen als lokale start-up, uitgegroeid tot wereldwijde speler op het gebied van online whiskyveilingen. European…

59 minuten geleden

Wielrenner gewond na aanrijding door vrachtwagen

Een wielrenner is donderdagochtend gewond geraakt na een aanrijding aan de Duinkerkenstraat. Dat meldt RTV…

1 uur geleden

Blauwbörgje krijgt afdeling voor jonge mensen met dementie

Zorgaanbieder Dignis opent op 15 mei in 't Blauwbörgje een nieuwe afdeling voor jonge mensen…

2 uur geleden

Krakers: ‘wij vertrekken zodra gemeente met plannen komt voor jeugdsynagoge’

De krakers van de voormalige jeugdsynagoge aan de Folkingedwarsstraat blijven daar zitten totdat de gemeente…

2 uur geleden

Vrachtwagen en auto botsen op Winschoterweg

Een vrachtwagen en een personenauto zijn donderdagochtend op de Winschoterweg op elkaar gebotst. (meer…)

3 uur geleden

Opnieuw loopt het spaak met Hoge Euvelgunnerbrug; brug deels weer open

Voor de tweede keer woensdagavond waren er problemen met de Hoge Euvelgunnerbrug. Vanwege de storing…

13 uur geleden