“FC Groningen middenvelder Simon Tibbling naar Brondby IF”

sport
Foto: Sportphotagency.com Davy Klaassen van Ajax met Simon Tibbling van FC Groningen,

FC Groningen middenvelder Simon Tibbling verkast mogelijk naar het Deense Brondby IF.

Volgens Zweedse media is er contact geweest tussen de Deense nummer twee van afgelopen seizoen en FC Groningen. Tibbling heeft een doorlopend contract bij FC Groningen. De club kan dus een transfersom voor de Zweed ontvangen.

De overgang van Bryan Linssen naar Vitesse is volgens De Gelderlander zo goed als rond. Alleen de medische keuring zou nog een struikelblok kunnen zijn.

Deel dit artikel:

  1. Dankzij dat domme grauw-negatieve Groningen publiek, voelen weinig spelers zich prettig bij de FC.

   Als seizoenskaarthouder verbaas ik me elke keer weer over die domme figuren die op hysterische wijze eigen spelers uitfluiten, en zich dan nog supporter noemen.

   1. Waarschijnlijk omdat het niveau jaarlijks nog weer verder daalt. Ik snap wel dat de gemiddelde supporter daar niet echt vrolijk van wordt. Zeker wanneer je beseft dat er nogal wat spelers dreigen te vertrekken. Zo wordt het weer een waardeloos seizoen.
    Ik begin steeds beter te begrijpen waarom de fanatics ermee gestopt zijn. Die doen ook liever iets leuks op zondagmiddag. Die diefstal van de vlag was een prachtig excuus!

 1. Alles wat een beetje kan voetballen gaat voor een appel en een ei naar tweederangs clubs.
  Tbbling is echt niet het supertalent dat sommigen in hem zagen, maar voor FCG is hij een heel behoorlijke speler.

 2. Jammer dat Tibbling niet zijn oorspronkelijke enthousaiasme voor voetballen bij FC Groningen heeft weten vast te houden. Iets in z’n spel was gewoon “hopeloos”…hij werkte wel, maar de overtuiging was er vaak niet. en natuurlijk die vreemde situatie dat Drost en Bacuna – ook als ze wedstrijden achtereen slecht speelden – mochten blijven staan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *