FC Groningen blijft steken op remise tegen SV Rödinghausen

sport
Foto: Sportphotoagency.com Eerste training FC Groningen.

FC Groningen heeft zaterdag in Duitsland in een oefenwedstrijd tegen SV Rödinghausen met 3-3 gelijkgespeeld. Rödinghausen speelt in de Regionalliga west. Dat is het vierde niveau bij onze oosterburen.

Groningen kwam op achterstand, maar via een strafschop van Oussama Idrissi werd het weer gelijk. Juninho Bacuna maakte er vanuit een vrije trap 2-1 van. Nog voor rust kwam Rödinghausen weer langszij. De Duitsers kwamen na de pauze op voorsprong, maar kort daarna tekende Ritzu Doan voor de 3-3 eindstand.

Woensdag speelt FC Groningen nog een oefenwedstrijd in Duitsland. Bochum uit de tweede Bundesliga is dan de tegenstander.

 

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *