Politie verzoekt om aangifte diefstal jassen

112
Foto: Emma Westers

De politie vraagt dames van wie de jassen afgelopen zaterdagnacht gestolen zijn, alsnog aangifte te doen. De jassen zijn later die nacht teruggevonden.

In de nacht van zaterdag op zondag werden vanuit café Donovan’s in de Peperstraat vijf damesjassen gestolen. Dit gebeurde tussen 01:30 en 02:30 uur ’s nachts. De jassen zijn door één van de uitbaters aangetroffen in een steeg en vervolgens teruggegeven aan de eigenaren. De politie heeft twee verdachten aangehouden.

Sommige eigenaren hebben echter geen aangifte gedaan van diefstal. De politie wil graag met hen in contact komen voor het opnemen van een aangifte zodat ze verder kan met het strafrechtelijke proces. De politie vraagt de eigenaren en eventuele getuigen zich te melden.

Deel dit artikel: