GRC Groningen wint 100 procent voetbaltoernooi bij Stadspark

sport

Zondag eersteklasser GRC Groningen heeft zaterdagavond het 100 procent voetbaltoernooi bij SC Stadspark gewonnen. Het toernooi begon afgelopen maandag al met de poulefase. In de finale versloeg GRC zaterdag eersteklasser VV Groningen met 5-0. De wedstrijd duurde veertig minuten. 

De van de A1 overgekomen Ceder Tel opende de score. De naar Be Quick 1887 vertrekkende Davey Wilkens maakte er 2-0 van. Tel zorgde voor de 3-0 en Wilkens schoot een strafschop raak. Ivo Goovaarts zette in de laatste minuut de eindstand op het bord: 5-0. Beide ploegen hielpen nog enkele grote kansen om zeep.

GRC haalde de finale door eerder op de dag Stadspark zondag met 1-0 te verslaan. VVG won met 4-2 van Groninger Boys. De derde plek ging naar SC Stadspark door in de semi-finale Groninger Boys met 2-1 te kloppen.

Deel dit artikel: