Studenten Hanze prima tevreden

nieuws

Studenten van de Hanzehogeschool Groningen zijn tevreden over hun studie. Ze geven hun school het rapportcijfer 7,5 op de Nationale Studenten Enquête 2017.

De Hanzehogeschool scoorde vorig jaar een 7,4 en tien jaar geleden zelfs een 6,5. Bij 22 van de 101 opleidingen van de Hanzehogeschool is de tevredenheid het hoogst ten opzichte van vergelijkbare opleidingen in Nederland. Bijna 12.000 Hanze-studenten vulden de Nationale Studenten Enquête in, en dat is 42 procent. Voor wat betreft het deeltijdonderwijs staat de Hanze op de eerste plek van de grotere hogescholen.

Alle Hanze-studenten zijn het meest tevreden over het samenwerken met anderen, wat zij tijdens hun stage hebben geleerd en de communicatieve vaardigheden die ze hebben opgedaan.

Deel dit artikel: