“Overlast direct-salesbedrijfjes aanpakken”

nieuws

Twaalf direct-salesbedrijfjes rond de binnenstad zorgen voor flinke overlast voor omwonenden. De PvdA vraagt de gemeente om hier hard tegen op te treden.

De bedrijfjes werken met jonge medewerkers. Die verkopen abonnementen en lidmaatschappen op straat en van deur tot deur, ook ’s avonds. Voor ze aan de slag gaan, komen ze samen op de bedrijfslocatie. Dat gaat gepaard met veel overlast, zoals schreeuwen en harde muziek. Ook zijn er geregeld feesten met veel alcohol, tot diep in de nacht.

Ook vorig jaar waren er al klachten, en de PvdA wil nu dat de gemeente ingrijpt.

Deel dit artikel:

  1. In Binnenstad-Oost zijn verschillende van dit soort bedrijfjes. Vooral de Netwerk-firma aan de Nieuweweg zorgt voor veel overlast. ‘s-Ochtends om 5 of 6 uur worden de kranten die zij gaan uitventen, in de buurt gedeponeerd. Dit gaat regelmatig met slaande portieren en luide autoradio’s gepaard. Later, in de avonduren, staan de jongelui buiten op straat te roken en te lallen. En ze blokkeren er de stoep.
    En de Gemeentelijke Handhavers?? Die zijn smorgens en savonds nergens te bekennen. En de Gemeentelijke Bestuurders??? Die doen er nog een schepje bovenop: zij doen de buurt een extra coffeeshop kado….
    Nooit weer PvdA !!

    1. Tssss, en dat in de overigens keurige Nieuweweg.

      Lawaaiige jeugd hou je toch in de stad. Wat je ze ook te doen geeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *