Vondelflat houdt bewoners aan maaltijdcontract

De directie van de Vondelflat wil nog steeds dat de bewoners stoppen met het afnemen van maaltijden van de Jacobijn.
Stoppen zij daar niet mee dan krijgen zij een boete van vijfhonderd euro per dag. Zij moeten hun eten afnemen van Zinn maar dat vinden zij niet lekker. Medewerkers van de Jacobijn mogen het gebouw niet meer in. De boete werd aangekondigd in een brief geschreven door een advocaat namens de directie van de flat. Bewoners die hun eten bij de Jacobijn bestellen moeten hun maaltijd nu ophalen op de parkeerplaats. Voor sommigen die slecht ter been zijn is dat onmogelijk.

Bewoners benaderden Oog TV die aandacht bestede aan het probleem. Toch houdt de directeur vast aan de maaltijden van Zinn. De directeur: “Ik vind de maaltijden prima.”

Deel dit artikel: