Categorieën: 112

Uitslaande brand Multi Meubel aan Hoendiep onder controle

In een winkel van Multi Meubel aan het Hoendiep heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een uitslaande brand gewoed. Bij de brand is niemand gewond geraakt.

De melding van de brand kwam rond 00.55 uur bij de brandweer binnen die daarop uitrukte met een bluswagen en een hoogwerker. Bij aankomst werd er flink wat rookontwikkeling geconstateerd in het magazijn van de winkel, waarop opgeschaald werd naar ‘middelbrand’ en een tweede bluswagen ter plaatse kwam.

Rond 01.30 uur werd de brand uitslaand en sloegen de vlammen uit het dak. De Groningse brandweer riep daarop de assistentie in van de hoogwerker van de collega’s uit Hoogezand. Ook is men de ramen gaan inslaan van panden die vastzitten aan de brandende loods. Behalve om de showroom van Multi Meubel gaat het daarbij ook om een winkel in tuinmeubelen en accessoires. Door de brand zijn deze gebouwen vol rook komen te staan. Door middel van overdrukventilatoren wordt de rook uit deze panden verdreven.

Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend.

Foto: Martin Nuver – 112groningen.nl

Foto: Martin Nuver – 112groningen.nl

Foto: Martin Nuver – 112groningen.nl

Foto: Martin Nuver – 112groningen.nl
Sebastiaan Scheffer

Bekijk reacties

  • Jammer voor het personeel, maar dit soort triestige zaken die niet eens de moeite nemen een website te maken en alleen op facebook aanwezig zijn, met hun outletspul mogen van mij snel verdwijnen.

  • Kun je nog meer dan enkel afzeiken? Waarom een website, als het bedrijf dit klaarblijkelijk niet nodig is? Je zou ook een hond aan kunnen gaan schaffen, volgens Sjaak zitten er in het dierenasiel in Zuidwolde genoeg, ben enkel bang dat op het moment at lieden als jij een hond in huis gaan nemen, deze uit zichzelf linea recta weer richting het asiel Zuidwolde rennen.

  • Wat is dat nou voor een domme reactie Marc? Dat moet iedere ondernemer toch zelf weten. De één heeft alleen een fysieke winkel en de andere alleen een webshop en weer een andere een combinatie van verschillende kanalen. Dus omdat jij vind dat ieder bedrijf een site moet hebben, moeten de bedrijven die dat niet hebben maar verdwijnen? Waar verdien jij je geld mee? Websites bouwen? Hebben ze je offerte afgewezen? Of werk je bij een meubelzaak die net heel veel geld uitgegeven heeft aan een website? Ik zou anders niet weten waarom je uit het niets dit soort onzin gaat zitten schrijven. Wat een afgunst spreekt er uit.

    Iedere brand is een drama voor de mensen die het betreft. Ik ken de zaak niet, maar hoop dat ze de boel snel weer op de rit hebben en het personeel hun werk kan houden.

    • Helemaal geen domme reactie. Gewoon mijn mening, maar kennelijk gun je een ander zijn mening niet.

Recente berichten

‘Zondag wisselend bewolkt, komende dagen zon maar ook buien’

Stralend en zonnig voorjaarsweer zit er voorlopig nog niet in. De zon zal zich de…

6 uur geleden

Geen treinverkeer mogelijk naar Assen door aanrijding

Treinreizigers tussen Groningen en Zwolle moeten op Koningsdagavond rekening houden met vertraging. Door een aanrijding…

8 uur geleden

Persoon uit water gered aan Turfsingel

Omstanders hebben zaterdagavond aan de Turfsingel een persoon uit het water gered. De persoon was…

8 uur geleden

Meisje ten val in Haren en komt met voet bekneld te zitten in fietswiel

Een meisje is zaterdagmiddag gewond geraakt bij een verkeersongeluk op de Kerkstraat in Haren. Dat…

12 uur geleden

NK Jeugdschaken strijkt neer in Hoogkerk: “Het moet zo stil mogelijk zijn in het gebouw”

Hoogkerk is tijdens de meivakantie het mekka voor de Nederlandse jeugdschakers. Zaterdag begon het Nederlands…

12 uur geleden

Ondanks ontbreken grote vrijmarkt toch een feestelijke dag in Beijum

In de wijk Beijum was er de afgelopen jaren veel belangstelling voor de grote rommelmarkt.…

14 uur geleden