Categorieën: Nieuws

PVV: Alders stelt geen informatie beschikbaar

Statenlid Ronald Katee van de PVV heeft Nationaal Coördinator Hans Alders sinds december meermalen gevraagd om inzage te geven in de correspondentie met de NAM en het Ministerie van Economische Zaken. Op het zogenoemde Wob-verzoek is nog altijd geen antwoord gekomen.

De PVV vroeg diverse keren om duidelijkheid over winningsniveaus, veiligheid, uitkoopregelingen, schadeherstel en versterkingsoperaties. Ook werd informatie gevraagd over contacten met de Groninger Bodembeweging, het Gasberaad en de Dialoogtafel.

Nu het wantrouwen jegens de overheid alleen maar gegroeid is, rijst volgens de PVV de vraag of de coördinator wel de juiste figuur is om dat probleem op te lossen.

Gert van Akkeren

Bekijk reacties

  • Aangezien niemand meer vertrouwen heeft in deze persoon en als hij enig respect heeft stapt hij zelf op. Hij zal nimmer het geschade vertrouwen kunnen herstellen. Zowel NCG en CVW weg ermee. Kosten alleen maar geld. Hoe is het mogelijk, dat het CVW een bonus krijgt van 2 miljoen en 1600 gedupeerden 1500

  • Het zal de PVV een doorn in het oog zijn dat de linkse Freek de Jonge het gaswinningsprobleem in Groningen echt op de agenda heeft gekregen en de regie voert aangaande deze problematiek. Erg doorzichtig om te concluderen dat de PVV nu probeert zich te profileren en het toneelstukje opvoert er voor het Groningse volk te zijn. De PVV heeft helemaal niet het beste voor de provincie en haar bewoners voor. En zo ja wel, voor alle bewoners? Komt de PVV in geval van een zware beving die misschien in het verschiet ligt ook op voor moslims in het aardbevingsgebied? Voordat de PVV menselijk en humaan wil overkomen, en beschermend pretenseert te willen zijn, zal het eerst de spijtzwammentaliteit moeten afwerpen.

  • John heeft een punt, de PVV heeft helemaal geen hart voor mensen, het probeert op alle macht een poot aan de grond te krijgen in de politiek. Een politiek van verdeel en heers. Wat we nodig hebben in Groningen is een politieke partij die er voor ALLE Groningers is, NL-ers, immigranten, moslims, etc.
    Het is een publiek geheim dat de voorman van PVV-Groningen, Ton van Kesteren, door zijn vrouw opgejut en aangestuurd wordt om zoveel mogelijk met zijn en PVV-walgelijke agenda aan de weg te timmeren.
    Opkomen voor Groningers is opkomen voor ALLE bewoners van de provincie, ook voor mensen uit niet westerse landen.

Recente berichten

PKC’83/Team Amoeri door in nacompetitie, Drs Vijfje daalt af

PKC'83/Team Amoeri heeft vrijdagavond thuis ook de tweede nacompetitiewedstrijd voor promotie naar de eredivisie tegen…

3 minuten geleden

Groningse VVD zegt tegen Yeşilgöz in tv-programma het jammer te vinden dat spreidingswet verdwijnt

Fractievoorzitter Ietje Jacobs-Setz van de VVD heeft vrijdagavond in het televisieprogramma Op 1 (WNL) laten…

45 minuten geleden

Zonnig en aangenaam weer wordt de komende dagen zo nu en dan onderbroken door (onweers)buien

Flinke perioden met zon worden tot na het komende weekend nu en dan afgewisseld door…

10 uur geleden

Donar verrast met overwinning op Heroes Den Bosch

Donar heeft de tweede wedstrijd in de halve finale van de play-offs om de landstitel…

11 uur geleden

Jaar van Anno Smith’ afgesloten met onthulling van mozaïeken picknicktafel in Indische Buurt

Inwoners uit De Hoogte, de Korrewegwijk en de Indische Buurt zijn de afgelopen weken druk…

12 uur geleden

Cultuurfonds en provincie zoeken kandidaten voor Groninger Cultuurprijzen

Personen, instellingen of groepen die een bijzondere impuls geven aan de culturele sector in Groningen,…

13 uur geleden