Categorieën: Nieuws

Pizza als troost voor Vondelflatbewoners

Twintig pizzabrommers met daarin 160 pizza’s arriveerden rond de klok van vier uur bij de Vondelflat.

De pizza’s zijn bedoeld voor de bewoners van de flat die van de directeur hun eten moeten bestellen bij Zinn. Bijna twintig bewoners hebben daar geen zin in en bestellen hun eten bij de Jacobijn. Het eten van Zinn zou niet lekker zijn. Twee bewoners werden, door de directeur, deze week gedagvaard in een kort geding. De directeur wil dat zij 500 euro per dag betalen als zij hun eten blijven afnemen bij de Jacobijn. De Ouderenbond ANBO is tegen deze gedwongen winkelnering van de Vondelflat en trakteerde de bewoners vanmiddag op een pizza.

Volgens de ANBO is het verplicht eten afnemen bij Zinn  koppelverkoop. De bond betwijfelt of dat mag. ANBO opent daarom een meldpunt voor dit soort gedwongen winkelnering in huurcontracten van serviceflats.

Ecco van Oosterhout

Bekijk reacties

  • Prima actie wat precies aangeeft hoe belachelijk 'parasiet van de maatschappij' Lugies is.Als de Jacobijn slim is biedt het alle bewoners van deze flat een maaltijd naar keuze aan,Lugies heeft geen schijn van kans met z'n koppelverkoop.

  • Fijn voor de bewoners dat de ouderenbond ze ondersteund. Als dit een landelijk probleem is wordt het tijd dat er wat aan wordt gedaan. Al was het alleen al omdat er steeds meer ouderen komen en er kennelijk nu al mensen zijn die over de ruggen van deze doelgroep geld willen verdienen. Dat moet snel aangepakt worden.

  • Deze manier van marketing is zo oud als de weg naar Rome en het werkt nog steeds let maar op dat vele landelijke media dit item gaat overnemen met een stoet Domino's pizza scooters,mes snijd aan beide kanten in dit geval.Waarschijnlijk kost dit de ouderenbond niets anders hebben ze het niet goed aangepakt,landelijke positieve reclame kost normaal bakken geld.Alle media is ingelicht inclusief de aanrijroute.

  • Aangaande deze dwangvoeder instelling, maar hebben deze mensen ooit een pizza gezien?

    Meneertje directeur gaat dit weekend zelf uit eten en een paar dikke biefstukken naar binnen werken op kosten van de gemeenschap? Meneertje, Wel goed blijven kauwen hoor, anders schiet er straks ook nog een stuk in je luchtpijp en dan moeten de bewoners helaas op zoek naar een andere directeur.

    • In de media is diverse keren vermeld dat de maaltijdservice bij zinn wordt ingekocht. Kennelijk heeft de directeur daar een contract mee afgesloten. De contracten die zinn met externe partijen afsluit worden niet vermeld op de site voor bezoekers.Op de site van de Vondelflat wordt alleen gesproken over een maaltijdservice. Ze kunnen immers, nadat het contract afloopt, met een ander bedrijf een contract afsluiten.
      https://www.oogtv.nl/2017/04/vondelflat-spant-kort-geding-aan-tegen-twee-bewoners/

  • Aanvulling mocht de ouderenbond hebben betaald zou het wel zo fair van Dominio zijn om dat geld terug te storten bij de ouderenbond,deze grote reclame stunt (landelijke dekking zou normaal met gemak 10 duizenden euro kosten)en de pizza hebben als kostprijs hooguit 2,50 inclusief doos.Dus in feite een schijntje,ben benieuwd als we nog te horen krijgen wie daadwerkelijk heeft betaald.(Ik zelf denk nog steeds dat het een opzetje is van Dominio's )

Recente berichten

Donar verrast met overwinning op Heroes Den Bosch

Donar heeft de tweede wedstrijd in de halve finale van de play-offs om de landstitel…

31 minuten geleden

Jaar van Anno Smith’ afgesloten met onthulling van mozaïeken picknicktafel in Indische Buurt

Inwoners uit De Hoogte, de Korrewegwijk en de Indische Buurt zijn de afgelopen weken druk…

2 uur geleden

Cultuurfonds en provincie zoeken kandidaten voor Groninger Cultuurprijzen

Personen, instellingen of groepen die een bijzondere impuls geven aan de culturele sector in Groningen,…

2 uur geleden

Deel van Zeeheldenbuurt krijgt geen stempas in de bus

De stempassen voor de Europese Verkiezingen van 6 juni hadden uiterlijk op 9 mei bij…

3 uur geleden

Gemeente roept Stadjers op: houd je katten tot half juli ’s nachts binnen voor de vogeltjes

De gemeente Groningen roept katteneigenaren op om hun huisdier tot halverwege juli 's nachts binnen…

5 uur geleden

Tussenstand gestaakte wedstrijd zaalvoetballers PKC’83/ Team Amoeri ook eindstand

De vorige week vrijdag gestaakte zaalvoetbalwedstrijd tussen GZV Watergras uit Gouda en PKC'83/Team Amoeri wordt…

6 uur geleden