Mahi mogelijk met Marokko tegen Nederland

sport
Foto: Sportphotoagency.com Go Ahead - FC Groningen. Mimoun Mahi heeft de 1-0 gemaakt.

Mimoun Mahi is de laatste tijd goed op schot bij FC Groningen. Dit liet ook bondscoach Hervé Renard van Marokko telefonisch weten aan Mahi. Hij kon zelfs voor de komende interland tegen Nederland een uitnodiging verwachten. 

Mahi liet in een reactie aan FC Groningen TV weten zeer blij te zijn met de uitnodiging. “Het is een jongensdroom van mij, het is iets geweldigs. Ik denk dat iedere voetballer hier van jongs af aan over droomt. Dat het nu werkelijkheid lijkt te worden is heel mooi voor mij”. Mimoun had ook voor Nederland kunnen kiezen, maar had geen twijfels bij die keuze. “Ik kies 100% voor Marokko, voor mijn land. Het zou iets heel moois zijn”.

31 mei oefent het Nederlands elftal tegen Marokko.

Deel dit artikel: