Beroving tijdens koningsnacht

nieuws
Foto: Andries Oord

In de Koningsnacht heeft, in de nacht van woensdag op donderdag, een beroving plaatsgevonden tussen half drie en half vier.

Het slachtoffer, een jongeman van 22 jaar uit Wagenborgen, bevond zich in de Peperstraat ‘toen het licht bij hem uitging’. Na enige tijd werd hij liggend op straat wakker, ging staan en liep door. Kort daarna ontmoette hij zijn vrienden die vaststelden dat hij gewond was aan zijn hoofd en kaak. Toen hij later naar het ziekenhuis ging bleek dat zijn kaak op twee plaatsen gebroken was. De politie heeft het vermoeden dat het slachtoffer niet gevallen is maar dat er sprake is geweest van een mishandeling.

Bent u getuige geweest van de mogelijke vechtpartij/mishandeling in de Peperstraat omstreeks de genoemde tijdstippen of heeft u de jongeman zien liggen en de politie hier nog niet over gesproken, bel dan met 0900-8844.

Deel dit artikel: