4-jarige Meike dankzij Burgernet gevonden

112
Bron foto: Elin Stil

De politie was zondagmiddag ruim een uur lang op zoek naar de 4-jarige Meike. Het meisje verdween uit de Prunusstraat in Selwerd.

Burgernet riep Stadjers op om uit te kijken naar het meisje. Ze heeft een blanke huidskleur en blonde krulletjes. Op het moment van verdwijnen droeg ze een witte legging, blauw-wit vest en roze laarsjes.

De politie riep mensen die tips hadden op om 112 te bellen, dat is nu niet meer nodig omdat het meisje rond 17:00 in goede gezondheid is aangetroffen.

Deel dit artikel:

  1. Beste oog tv. Graag zou ik een correctie willen op dit bericht. De buurt heeft met minstens 30 man gezocht naar meike. Van jong tot oud, lopend te fiets en per scooter hebben ze heel vinkhuizen paddepoel en selwerd afgelopen. Onze dank is oneindig groot en hartverwarmend dat zo veel mensen zich in hebben gezet!!! Ondertussen zat ze bij de buren waarvan we dachten dat ze niet thuis waren. Ze was via een hat in denheg via de brandgang naar de.buren geglipt. Uiteindelijk besloten we de politie te bellen die snel en accuraat reageerde. 5 min na dit telefoontje zag haar vader een bekende legging bij de raampje van de deur.
    Na ruim een uur van angst en onzekerheid hebben we haar weer terug!!!
    Iedereen heel hartelijk bedankt!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *