Weinig spektakel tijdens zorgdebat

Gezond ouder worden, preventie en ouderenzorg. Dat waren de onderwerpen die aan bod kwamen tijdens het Noordelijk Zorgdebat. Het debat vond maandag plaats in het UMCG waar 8 politieke partijen bij betrokken waren. 

De VVD, PvdA, CDA, D66, SP, ChristenUnie, 50plus en PvdD waren aanwezig. Grote afwezigen waren GroenLinks en de PVV. Het UMCG organiseerde het debat omdat zij vinden dat er meer aandacht moet zijn voor het noorden, noordelijke zorg en noordelijke kandidaten.

Erg spannend was het debat echter niet. De deelnemende partijen waren het grotendeels met elkaar eens en vinden dat de politiek zich moet inzetten voor betere preventie en efficiëntere ouderenzorg.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *