Vertraging op A28 door gekanteld voertuig

112

Automobilisten op de A28 moesten woensdag rekening houden met vertraging. De oorzaak is een verkeersongeluk.

Het ongeluk gebeurde rond 08.40 uur op de rijbaan tussen Assen en Assen Noord. Twee voertuigen kwamen met elkaar in botsing, waarbij één voertuig kantelde. Behalve de politie, en een ambulance, kwam ook de brandweer ter plaatse omdat men in de veronderstelling was dat er iemand bekneld in zijn voertuig zat. Dat bleek niet zo te zijn, waarop de komst van de brandweer geannuleerd werd.

Volgens de politie is één persoon gewond geraakt. Om de hulpverleners de ruimte te geven is de A28 in de richting van Groningen urenlang afgesloten geweest. Bovendien was de weg besmeurd met mest. Eén van de betrokken auto’s was een wagen met een giertank. Automobilisten werden omgeleid. De weg is inmiddels weer vrijgegeven. Over de oorzaak van het ongeluk is nog niets bekend.

Deel dit artikel: