Meyer Beheer koopt Drie Gezusters

nieuws

Een groot aantal horecapanden aan de zuidzijde van de Grote Markt wordt per 1 maart overgenomen door Meyer Beheer. Het gaat om De Drie Gezusters, Hoppe, Groote Griet, de Kast, Hotel de Doelen en Upstairs.

Meyer Beheer houdt zich al meer dan dertig jaar bezig met het beheren van diverse horecazaken en vastgoed door heel Nederland. De onderneming heeft meer dan duizend medewerkers. De huidige exploitanten, Grietje van der Veen en Henk Wustenveld van Horeca Combinatie Groningen, zijn blij dat hun levenswerk wordt voortgezet.

“De Drie Gezusters is een begrip in Nederland. We hebben er bijzonder veel zin in om voort te bouwen op het huidige succes,” zegt eigenaar Laurens Meyer.

Deel dit artikel:

  1. Horecamagnaat Laurens Meyer is gewoon de nieuwe Sjoerd Kooistra met dezelfde pachtovereenkomsten (een uitpers overeenkomst),Meyer beheer is 1 van de grootsten in Nederland op dit gebied voor zolang het duurt overigens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *