Groningen start aanvallend tegen Sparta

FC Groningen start zondag in Rotterdam aanvallend tegen Sparta. Groningen reist voor het tweede opeenvolgende weekend af naar Rotterdam. Tegen Feijenoord speelde de FC nog 5-4-1, maar tegen Sparta zal de trainer voor een aanvallendere formatie kiezen.

De nederlaag van FC Groningen vorige week was pijnlijk. Maar aan de verdediging was weinig op te merken vond Kasper Larsen. Voor Tom van Weert komt de wedstrijd in Het Kasteel nog te vroeg. Ondanks dat hij fit verklaard was verliet hij vandaag voortijdig het trainingsveld.

De aftrap is zondag om half 3 op het Kasteel in Rotterdam. De Groningers hopen dat drie keer scheepsrecht is tegen de Rotterdamse ploeg.

 

 

 

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *